O nama

Wellnes & Spa centar „Sense” sinonim je za zdravlje, lepotu i mir. Vreme provedeno u „Sense” centru okrepiće Vaše telo i misli a svi Vaši problemi delovaće manji. 

Blagotvorni uticaji termalne vode i masaža poznati su odvajkada i danas se primenjuju uz opojne mirise, plamenove sveća, latice ruža i orijentalne zvuke u prijatnom ambijentu „Sense centra.

Ono što povezuje nekadašnje i današnje wellness & spa tretmane je tvrdnja da lepota dolazi iznutra, odnosno da suštinska lepota ne postoji bez zdravlja. Upravo zbog toga je potrebno zajedno primenjivati wellness & spa tretmane. Posle napornog radnog dana, priuštite sebi dvodnevni ili višednevni boravak u našem centru gde ćete, od strane naših iskusnih fizioterapeuta, dobiti program posebno osmišljen samo za Vas.

Wellness & Spa centar „Sense” nalazi se u stacionaru „Radon” Niška Banja, dok se novootvoreni Velnes Studio - „Bazen broj 3” nalazi u okviru kompleksa Staro Kupatilo. Objekat potiče iz 17. veka, obnovljen je 1935. godine, a rekonstruisan 2022. godine.

Svesni činjenice da je danas više no ikada važno podsetiti se na hiljadugodišnju povezanost čoveka sa prirodom i na lekovita dejstva te povezanosti, menadžment Instituta Niška Banja” odlučio je da otvaranjem Wellness & Spa centra „Sense” kao i Velnes Studija - „Bazen broj 3” svojim klijentima pruži jedinstvenu ponudu u ovom delu zemlje. Kreirali smo bogatu wellness ponudu u kojoj će svako pronaći delić svog mira.

Wellness & Spa centar „Sense” i Velnes Studio - „Bazen broj 3” pomažu Vašem telu i duši da povrate osećaj smisla, uspostave harmoniju i oslobode se stresa. Odvojite vreme za sebe i opustite se kroz antiejdž i antistres tretmane. Naši specijalni paketi sastoje se iz različitih vrsta masaža, aromatičnih kupki, finske i vibro saune, kozmetičkih tretmana, kao i boravka u đakuziju termalne vode.

Potpuno nov enterijer po vrhunskim svetskim wellness standardima postaće oaza Vašeg mira. Radno vreme „Sense” centra je od 07h do 20h, a Vaš termin možete zakazati na telefon 018/502-170. Opustite svoja čula i zakoračite spokojno u svaki novi dan.