Ponuda

Wellness & SPA centar „Sense“ u stacionaru Radon Niška Banja, otvoren je za Vas, da uživate, relaksirate svoje telo i dušu. Svesni činjenice da hiljadugodišnja povezanost čoveka sa prirodom i njenim lekovitim faktorima u današnje doba, zbog brzog i stresnog načina života, ponovo dolazi do izražaja, menadžment Radona je odlučio da otvaranjem wellness & SPA centra „Sense“ svojim korisnicima pruži jedinstvenu ponudu u ovom delu zemlje:

Ayurveda

 

Indijska vrsta masaže celog tela, toplim, specijalnim ayurveda uljima.

Ayurveda

Hod po oblacima

Masaža refleksnih tačaka na stopalima uz pokretanje svih 7000 nervnih završetaka koji se nalaze na stopalima i buđenje unutrašnjih organa i organskih sistema. Može da parira antistres masaži celog tela. Daruje nam utisak hoda po oblacima, jer nam budi osećaj kao da lebdimo.

AI-CHI

Specijalizovani program vežbi japanskog autora Jun Konooa za relaksaciju i kao dopuna antistres metodama. Primenjuje se i kao prevencija mnogim oboljenjima modernog doba.

Kraljevska masaža

Antistres-relaks masaža celog tela, koju rade dva terapeuta sa laganim ujednačenim pokretima, daje neponovljiv osećaj mira i spokoja.

Pantha rei

Kozmetičko estetska limfna drenaža pomaže kod smanjenja obima ekstremiteta i izbacivanja viška tečnosti iz organizma.

Vibrosauna

 

Sauna oblika kapsule koju može koristiti samo jedan klijent i koja u sebi sadrži nekoliko komponenti: pored tretmana saune ima efekat masaže tela, uz inhalaciju aromatičnim supstancama i zvuke opuštajuće muzike. Ovo je jedinstvena kombinacija zagrevanja tela i masaže, sa opuštanjem uz aromatične mirise i prijatnu muziku.

Vibrosauna

Krevet za orijentalnu masažu

Uz mogućnost visinskog podešavanja, sa instalacijom tople i hladne vode preko termobaterije koja se nalazi u samom krevetu. Masaža i piling tela rade se namenskim sapunima čija je baza maslinovo ulje i posebnim rukavicama od kozje dlake.

 

Tepidarijum

Soba sa relaks klupama od kamena, sa ugrađenim termogrejačima za kompletnu relaksaciju, uz aromaterapiju i muziku.

Velvet krevet

Namenski krevet koji ima vodeni dušek sa ugrađenim termogrejačima i poseban PVC uložak u obliku jorgana kojim se korisnik nakon premaza različitim supstancama (čokolada, cimet, alge, aromatična ulja) prekriva sa krajnjim izraženim termoefektom. Naročito pogodan u anticelulit tretmanu i u kozmetičke svrhe.

Velvet krevet

Balneo I

Specijalna kada za hidromasažu sa vazdušnim mlaznicama koje mogu da vrše tretman masaže kontinuirano i u intervalima.

 

Balneo II

Specijalna kada za hidromasažu sa vodenim i vazdušnim mlaznicama koja može da vrši masažu kontinurirano i intervalno.

 

Celutron

 

Aparat koji vrši elektrostimulaciju opuštenih mišića, koristi se u tretmanu celulita.

Celutron

Masaža

Anticelulit uljem i aromatičnim uljima.

Pakovanje tela

Čokomintom, alga-muljem, grejpom, AHA KREMOM, vino terapijom, medom i mlekom i drenage peeling.

Vita Bar

U toku tretmana preporučuje se upotreba čajeva, svežeceđenih sokova, gazirane i negazirane mineralne vode.

 

ĐAKUZI BAZEN + SAUNA