O nama

Wellnes & Spa centar „Sense” sinonim je za zdravlje, mir i lepotu.

Ono što povezuje nekadašnje i današnje wellness & spa tretmane je tvrdnja da lepota dolazi iznutra, odnosno da suštinska lepota ne postoji bez zdravlja. Upravo zbog toga je potrebno istovremeno primenjivati wellness & spa tretmane. Posle napornog radnog dana, priuštite sebi dvodnevni ili višednevni boravak u Sense centru gde ćete, od strane naših fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom, dobiti program posebno osmišljen samo za Vas.

Blagotvorni uticaji termalne vode i masaža poznati su odvajkada i danas se primenjuju uz aromaterapiju i muziku u prijatnom ambijentu „Sense centra. Vreme provedeno u „Sense” centru okrepiće Vaše telo i misli a svi Vaši problemi delovaće manji. 

Wellness & Spa centar „Sense” nalazi se u stacionaru „Radon” u Niškoj Banji, a novootvoreni Velnes Studio - „Bazen broj 3” u okviru kompleksa „Staro Kupatilo”. Objekat „Staro Kupatilo” koji potiče iz 17. veka, obnovljen je 1935. godine, a rekonstruisan 2022. godine kada je i otvoren Bazen broj 3. Svesni činjenice da je danas više no ikada važno podsetiti se na hiljadugodišnju povezanost čoveka sa prirodom i na lekovita dejstva te povezanosti, menadžment Instituta „Niška Banja” odlučio je da otvaranjem Velnes Studija - „Bazen broj 3” svojim klijentima pruži jedinstvenu ponudu u kojoj će svako pronaći delić svog mira.  

Wellness & Spa centar „Sense” i Velnes Studio - „Bazen broj 3” pomažu Vašem telu i duši da povrate osećaj smisla, uspostave harmoniju i oslobode se stresa. Odvojite malo vremena i budite deo naših specijalnih tretmana koji se sastoje iz različitih vrsta masaža, aromatičnih kupki, finske i vibro saune, kao i boravka u đakuziju termalne vode.

Opustite svoja čula i zakoračite spokojno u svaki novi dan!