O nama

O nama

Spoj lepote, uživanja, zdravlja, dobre volje... Velnes i SPA centar „SENSE“ nudi sve to, ali i više od toga – rešenje problema od kojih je većina povezana sa nedostatkom vremena i užurbanim ritmom života.

Blagotvorni uticaji termalne vode i masaža, koristili su se vekovima, ali se danas primenjuju uz opojne mirise, plamenove sveća, latice ruža, orijentalne zvuke i osvežavajućih napitaka, u prijatnom ambijentu „SENSE“ -a.

Ono što povezuje nekadašnje i današnje wellness i spa tretmane je tvrdnja da lepota dolazi iznutra, odnosno, da lepote nema bez zdravlja. I upravo zbog toga je potrebno zajedno koristiti wellness i spa tretmane. Posle napornog radnog dana priuštite sebi dvodnevni ili višednevni boravak u našem centru, u kojem možete dobiti program osmišljen samo za vas, od strane iskusnih fizioterapeuta, koji okrepljuje i opušta telo i misli.

Wellness & SPA centar „Sense“ u stacionaru „Radon“ Niška Banja, otvoren je za Vas, da uživate, relaksirate svoje telo i dušu.

Novootvoreni velnes studio - „Bazen broj 3“, je deo velnes centra „Sense“ i nalazi se u okviru kompleksa staro kupatilo. Objekat potiče iz 17. veka, obnovljen je 1935 godine a rekonstruisan 2022. godine.

Svesni činjenice da hiljadugodišnja povezanost čoveka sa prirodom i njenim lekovitim faktorima u današnje doba, zbog brzog i stresnog načina života, ponovo dolazi do izražaja, menadžment instituta je odlučio da otvaranjem wellness & SPA centra „Sense“ i wellness studia „Bazen broj 3“ svojim korisnicima pruži jedinstvenu ponudu u ovom delu zemlje.

Velnes & SPA centar „Sense“ i Velnes studio - „Bazen broj 3“ pomažu vašem telu i duši da povrate harmoniju sa prirodom i oslobode se stresa. Odvojite vreme za sebe i opustite se kroz antiejdž, antistres, hepi vikend i anticelulit pakete ispunjene masažama, đakuzijem u termalnoj vodi, aromatičnim kupkama, finskom i vibro saunom, kozmetičkim tretmanima uz prirodne napitke iz Vita bara. Potpuno nov enterijer po vrhunskim svetskim wellness standardima postaće oaza vašeg mira. Wellness i SPA centar „Sense“, stacionar „Radon“, Niška Banja i wellness studia „Bazen broj 3 staro kupatilo“. Opustite svoja čula.