Ponuda

Svesni činjenice da je danas više no ikada važno podsetiti se na hiljadugodišnju povezanost čoveka sa prirodom i na lekovita dejstva te povezanosti, kreirali smo bogatu wellness ponudu u kojoj će svako pronaći delić svog mira.
Ayurveda

Indijska vrsta masaže celog tela specijalnim, toplim ayurveda uljima. Oni koji praktikuju Ajurvedu veruju da je svaka osoba napravljena od pet osnovnih elemenata koji se nalaze u univerzumu: svemir, vazduh, vatra, voda i zemlja. Ovi elementi kontrolišu kako vaše telo funkcioniše. Ajurvede filozofija podrazumeva ishranu u skladu sa godišnjim dobima, upotrebu bilja i začina, negu o svom mentalnom zdravlju i redovne masaže.

Ayurveda

Hod po oblacima

Masaža refleksnih tačaka na stopalima uz pokretanje svih 7000 nervnih završetaka koji se nalaze na stopalima i buđenje unutrašnjih organa i organskih sistema. Može da parira antistres masaži celog tela. Daruje nam osećaj lebdenja pa otud i ime Hod po oblacima.

Ai-Chi

Ai-Chi je proces relaksacije na bazi vode koji povezuje istočnu i zapadnu filozofiju i integriše mentalnu, fizičku i duhovnu energiju. Ai-Chi je vid pokreta u vodi koji ojačava i opušta celo telo. Sprovodi se u vodi koja doseže do ramena. Ai-Chi je program koji efikasan otpušta napetost. 

Kraljevska masaža

Antistres-relaks masaža celog tela u toku koje su Vam posvećena dva terapeuta. Masaža se radi laganim, ujednačenim pokretima koji Vam pružaju neponovljiv osećaj mira i spokoja. Masaža i piling tela rade se namenskim sapunima čija je baza maslinovo ulje, i posebnim rukavicama od kozje dlake.

Panta Rei

Panta Rei potiče od grčkih reči panta rhei koje nose značenje sve teče, sve se menja. Panta Rei u našem centru predstavlja kozmetičko-estetsku limfnu drenažu koja pomaže kod smanjenja obima ekstremiteta i izbacivanja viška tečnosti iz organizma.

Vibrosauna

Sauna oblika kapsule koju može koristiti samo jedan klijent i koja u sebi sadrži nekoliko komponenti. Pored tretmana saune, ima efekat masaže tela, uz inhalaciju aromatičnim supstancama i zvuke opuštajuće muzike. Ovo je jedinstvena kombinacija zagrevanja tela i masaže, sa opuštanjem uz aromatične mirise i prijatnu muziku.

 

Celutron

Celutron je aparat koji vrši elektrostimulaciju opuštenih mišića i koji se kao takav koristi u tretmanu celulita poznatijeg kao pomorandžina kora. Tretmani celutronom ubrzavaju razbijanje celulita, skidaju masne naslage, stimulišu rad misića i poboljšavaju prokrvljenost.

Masaža

Redovnim odlaskom na masažu poboljšavate opšte stanje organizma, ublažavate tegobe i ubrzavate proces oporavka. Odaberite masažu aromatičnim uljima ili anticelulit uljem.

Pakovanje tela

Čokomintom, alga-muljem, grejpom, aha kremom, vino terapijom, medom i mlekom. Drenage peeling.

Đakuzi bazen i sauna

Vita bar

U toku tretmana preporučuje se konzumiranje čajeva, sveže ceđenih sokova, gazirane i negazirane mineralne vode.